VELIKONOČNA MISEL

21 03 2008

Kaj smo naredili z zemljo, se je spraševal že Jim Morrison in to pred 40. leti, ko je je bila videti še skoraj nedolžna. In kaj imamo pred sabo zdaj: razsuto starko, zgubano, zamazano, muhasto, ki se ji že vidno trga.

In veliko lačnih ljudi, ki jim je vseeno kako bodo pridelali svoj vsakdanji kruh, samo da je. Pa če tudi bodo pri tem posrali zemljo še za dva rodova vnaprej. Še bolj bi jim morali zažugati, mi ki mečemo hrano v smeti.

Svoje orkane smo dobili tudi v Evropi – čistem kontinetu, ki ločuje odpadke, ki prideluje zeleno elektriko, ki ima striktne zakone glede varovanja okolja, ki je vse svoje umazane smrdljive tovarne preslila v tretji svet.

In zime ni! Med tem, ko večina ljudi barva jajca, se sicer kaže malce snega. Slaba tolažba, še posebej ker vem, da se  Bogu,(bolje zanj, da ne obstaja) prav tako jebe za svet, kot tistim parim procentom ljudi, ki imajo v rokah vse vajeti. Bratje in sestre: PREOSTANE NAM SAMO ŠE REVOLUCIJA

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi3 odzivov v “VELIKONOČNA MISEL”

21 03 2008
Darja Darja (12:41) :

Mah… Jaz sem že nehala… Vsakič, ko razmišljam o takih stvareh, me ima, da bi vse skupaj končala… Zakaj imeti otroke in jih poslati v svet, ki je obsojen na propad?

25 03 2008
murch murch (12:57) :

Darja, ti si ena od teh, ki se o tem sprašuje in to te loči od solate okrog tebe.

20 12 2011
Hamter (17:21) :

taki so ljudje kaj ,..

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !