Stednap v Radovljici in kurac v blogih

14 04 2008

Pozor ta članek vsebuje veliko vulgarnih besed in cinizma. Vsem, ki še niste prebrodili krize srednjih let branje odsvetujem.

Vsak, ki se je zadnje čase vozil poroti Radovljici ve, da na gorenjskem rušijo ceste. Pizda! (samo da objasnim, zakaj sva morala s Perico 5x obračat renoja)

Perica je bil povsem navdušen nad Linhartovo dvorano v Radovljici. Po njegov mnenju si stendap zasluži točno to, dvorane in veliko ljudi. Jaz sem se skorajda ustrašil ogromnega odra, s široko odrsko osvetljavo in sredi odra jaz, s svojimi lahkimi belimi hlačicami s črtami in širokim črnim pasom. Garderoba je bila posebej za retro večer sposojena od Petre in bil sem videti prava punčka.

TIN, ki se je namučil z organizacijo in me sploh povabil na šov retrospekta, je povezoval. Nastopil sem prvi. Nisem posebno navdušen nad sabo. Ni bilo zelo slabo; med drugim se mi je zgodil rahel padec energije, mogoče sem se na trenutke ukvarjal tudi s sabo… Zdelo se mi je, da želim več kot prejmem… Če bi bil v publiki, si na oder sigurno nebi metal gat, medvedkov in podobnih stvari, ki jih sicer vedno mečem, če mi je šov ušeč. Še vedno pa sem bolj ljubitelj majhnih natrpanih klubov, kot velikih lepih dvoran…

Klemen Bučan je predstavil svoj frišen, še topel, material. Najbolj sem se zabaval, ko je v enem izmed novih bitov o prvem seksu razkril, da je tudi sam precej topel. (upam da njegova Tina ni razumela panča)

Pa še par modrosti o Blogih:
Nekateri pravijo, da so blogi super, ker služijo podobno, kot so nekoč služili dnevniki. Zadnje čase sem razmišljam o tem in… navdušen sem nad to ugotovitvijo.
Ja, nekaterim stvarem se bomo na stara leta še smejali. Ko bom nekoč bral, da sem že ves teden depresiven, da imam še vedno rad…. Kurac, v glavnem – ljudje v svojih modernih dnevnikih ne pišejo tako iskrenih svari. Temu kar se bomo smejalni na stara leta je na primer dnevno poročilo: Nina Osenar in Sanja Grohar nameravata tožiti slovenski Playboy. Članke se začne: Huh, tole pa je novica.
Tud si ne predstavljam, da je kdaj kdo v svojih osebnih zapiskih ves čas hvalil za en kurac tehniko, kot to počne g. Jonas.

Moderni dnevniki moj kurac.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi11 odzivov v “Stednap v Radovljici in kurac v blogih”

14 04 2008
iztokgartner iztokgartner (12:43) :

Pa prav moj zapis si izbral, a ne :)

14 04 2008
dare dare (12:53) :

Sploh ne vem za kaj (za koji kurac) se gre ampak lahko pa rečem nekaj. Imamo kar nekaj dobrih blogov ( pa precej slabih menda tudi?!), na drugi strani pa še nisem niti slišal (niti ne poznam nikogar , ki bi npr. vedel za človeka , ki je za kaj takega že slišal!!) , da bi se pri nas pojavilo kaj kar bi bilo vsaj za silo podobno stendap komediji in vsaj malo znosno za poslušanje. Mogoče pa sem le ubogi nevednež !?!

14 04 2008
murch murch (13:29) :

Ja se strinjam, nekateri blogi so dobri!

Glede setendapa ti pa na žalost ne morem ustreči in se skregat s tabo, ker mam slab dan in se mi ne ljubi. Pejt si pogledat kak nastop pa si ustvari svoje mnenje, lahko pa nas povabite v Idrijo :)

14 04 2008
dare dare (20:00) :

Dajte se za začetek malo posneti in objavite kakđen insert na blogih..pa nas presenetite. lp

14 04 2008
dare dare (20:00) :

Aja, kreganje pa nikoli ni bila moja želja!

14 04 2008
cole (21:27) :

ka pa če za trenutek pozabmo na blog in se dejansko odpravmo na stand-up v živo? :)

15 04 2008
Vasko (11:43) :

Hvala za povabilo, ma sem bil preveč sfukan da bi se vozu u radovljico. Ko boste na severnem primorskem sem pa tam 100%..

15 04 2008
BuChAn (17:06) :

Slovenska primorska ma sever???? hudooo :) aja Dareta vljudno vabim 22ga naslednji teden na Metelkovo v klub Gromka, če mu ga od nastopajočih niti en ne pripravi do smeha mu kupim ta velko milko in burek! …aja vasko hmmm ja ne vem, a je ajdovščina severna primorska? k če je pol tud tam kmalu dogaja stand up:) ej murc…nehaj se obremenjevat pa sj si mel dober nastop kaj jamraš:)enmu mojmu frendu si bil ti najbl cool…jebem ti take frende, lahk bi se vsaj zlagal da sm mu bil jst:) :)

15 04 2008
murch murch (18:54) :

Ja, zakaj se bi ti moral kolega zlagat sej sem se jz zlagal, da je bil nastop zanč. Sej veš sam tk, da se malo bogega delam in me pol tolažite. I like :)

16 04 2008
TinVodopivec.com (00:18) :

murč reče se aj lajk!! a kej nosiš majico?

za vse nepoznavalce… stand up komedija je v polnem razcvetu, vsak teden lahko vidite odlične predstave po vsej sloveniji!!

za datume nastopov pa pojdite na:
http://www.standup.si/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=54
http://www.tinvodopivec.com
http://www.komikaze.si
http://www.stendap.si

20 12 2011
Hamter (17:22) :

res je super evil post

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !