Prvovrstno slovensko meso in tatovi koles.

24 05 2008

Prav na vrhu letaka, ki mi ga je mladi mož potisnil v roke, (čeprav sem se delal majhnega in nevidnega) je z belimi tiskanimi črkami napisano: PRVOVRSTNO SLOVENSKO MESO.

Prvovrstno slovensko meso – najprej bi pomislil, da gre za kak nočni klub, ki ponuja dekleta s poreklom, potem pa mi pogled zdrsne nižje: DUNA – IMBISS KEBAB.

Ponujajo 9 vrst kebabov, 4 vegi kebabe, različne solate, pomfri in falafel. Ko mi slovar slovenskega jezika pojasni, da je od petih jedi prepoznal samo solato, se vprašam kako vezo ima vse to hrana s prvovrstnim slovenskih mesom???

Ko sem včeraj po stendapu B&B šova hodil iz Metelkove, sem ugotovil, da sem se naveličal pešačit. Glede na to, da so mi ukradli že štiri kolesa – picikle in da je bil eden od njih tudi gorsko kolo Atala, s katerim sem prevozil lep kos Slovenije, je čas za povračilno akcijo. Mislim, da sem se za to določil že večkrat, vendar pa sem šele pri svojih skoraj 28. letih dovolj zakrknjen, da lahko povračilno akcijo tudi izvedem. Ukradel bom picikel in pika; tako rekoč vzel si ga bom nazaj Najraje bi ga ukradel kakemu bogatašu, ampak ti ga ne puščajo na ulici in ti imajo močne ključavnice in tako bo nasrkal revež kot sem sam. Ko pade noč bom vzel klešče poiskal picikl, precvikal ključavnico in se brez slabe vesti odpeljal domov in če bo bog dal, se bom potem z njim srečno in varno vozil mnogo, mnogo let. Mogoče bi se lahko s kolesom odpeljal tudi do frančiškanov in jih prosil za Miva nalepko s podobo svetega Krištofa, ki je zavetnik popotnikov in šoferjev. Nekateri ga v izogib sitnostim prebarvajo,(zato sem najbrž prelen) kupil pa bom močno veliko ključavnico, (zlikovci so povsod) potem pa bom vesel kot metuljček plaval po Ljubljanskih ulicah, dokler mi ga ne bodo ukradli.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi6 odzivov v “Prvovrstno slovensko meso in tatovi koles.”

26 05 2008
cole (00:42) :

dobr si, da se upaš napovedat kriminalno dejanje na netu :) murč murč, sova ne počiva. :)

26 05 2008
murch murch (12:26) :

Sova spi takrat, ko men kradejo… tako da bo še pač zdaj mal zamižala.

27 05 2008
Mahout (08:34) :

Kljucavnico ti posodim jaz. Na svojem piciklu ze 3 leta nisem napumpal zracnic. Veselo voznjo.

27 05 2008
perica perica (09:20) :

(zlikovci so povsod) :mrgreen:

29 05 2008
kai (12:00) :

Dunaimbiss ma najboljse kebabe. Pa se na bone majo. Mnjam.

20 12 2011
Hamter (17:23) :

ja tipi so člankoti no ,..

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !